FRAKT

Jag försöker alltid hitta det billigaste fraktalternativet bland de transportörer jag har avtal med och ni får alltid betala exakt vad frakten kostar. Jag lägger inte på några extra påslag på de fraktpriser jag har förhandlat fram med transportörerna.

Paket som väger upp till 20 kg skickas till ert närmaste ombud (Schenker eller Posten) och ni blir aviserad via sms och eller mail när ni kan hämta ert paket.

Fraktpriserna varierar beroende vikt och storlek på ert/era paket.

Vad fraktkostnaden för just er beställning blir ser ni genom att kika under fliken "Leverans" i kassan, där ni ser vilka fraktalternativ som finns för just det ni beställt och också väljer hur ni vill att varorna ska skickas.

Frakten tar normalt 1-3 helgfria från det att paketet har gått iväg från Gnagarboden. Har ni inte fått era varor eller avisering om dem efter 3 helgfria dagar från det att ni fått mail från Gnagarboden om att varorna skickats, kontakt Gnagarboden så får jag spåra paketet och ta reda på vad som har hänt.
 

FRAKTALTERNATIV HOS GNAGARBODEN FÖR VAROR SOM SKICKAS INOM SVERIGE

Posten Skicka Lätt Ert paket skickas till ert närmaste Postombud.

För paket som väger upp till 2 kg.

Fraktkostnad från 59kr  inkl emballage.

Schenker Ert paket skickas till ert närmaste Schenkerombud.
Max 20 kg.

Fraktkostnad från 75kr inkl emballage.

Gnagarbodens Lager

HÄMTA PÅ EVENT

Hämta själv på något av de event Gnagarboden finns ute på.

Ni får en bekräftelse på att er beställning är mottagen och att den sedan är packad och finns att hämta på det event den ska hämtas på.

UTRIKES/ABROAD

Jag säljer och skickar endast varor inom Sverige / I only sell within Sweden

Är ni intresserad av att få varor skickade till något annat land, maila mig på info@gnagarboden.se så kan jag se vad jag kan göra.
Foder och andra större/tyngre varor skickas dock ej.

If you, however, are interested in bying small items from Gnagarboden and to have them shipped outside of Sweden, please contact me on e-mail info@gnagarboden.se. Food and other larger or heavier goods are not shipped outside Sweden, I'm sorry.


För frakt utanför Sverige använder jag PostNord och frakten kostar enligt deras ordinarie portotabell/ Freightcharges outside Sweden:

Brev utrikes 

Paket utrikes